Isnin, 13 Februari 2012

PENYANYI BUDAK INI MENYANYI LEBIH BAIK DARIPADA WHITNEY HOUSTON ! - I ALWAYS LOVE YOU


Semalam penyanyi terkenal Hollywood Whitney Houston telah meninggal dunia menurut AP. Penyanyi legenda ini yang berusia 48 tahun itu ditemui mati di biliknya di tingkat empat Beverly Hilton Hotel pada pukul 3.55 petang (waktu tempatan). Punca kematian Whitney masih belum diketahui. Namun ura-ura menjelaskan ianya berkaitan dengan dadah.

Captain dan isteri memang suka dengar lagu nyanyian beliau terutama sebuah lagu cinta "I Always Love You"Ada seorang Perserta Lin Yu Chun dari Taiwan yang telah menyampaikan persembahan nyanyian dalam pertandingan 'Super Star Avenue' dengan versi Whitney, Houston "I Always Love You."

Beliau telah memenangi hadiah $1M untuk prestasi dan kontrak rakaman dan telah menjadi sensasi YouTube. Suaranya memang sebiji macam penyanyi lagenda Whitney Houston. Jom dengar suaranya yang sungguh merdu ini. 

Ditulis Oleh : Captain Hari: 9:27 PG Kategori:

0 ulasan anda:

Catat Ulasan

NOVEL ANA SOFIYA

NOVEL PERTAMA

cintamu cintaku satu

Novel TMKH telah mendapat pengiktirafan 4 bintang dari Editor Berita Harian 2010. Cetakan yang ke-7. Anda juga boleh melayari LINK INI untuk membaca bab-bab 1 -15
--------------------------------------------
NOVEL KEDUA

cintamu cintaku satu

ccs 1, ccs 2, ccs 2-samb, ccs 3, ccs 4, ccs 5

--------------------------------------------
NOVEL KETIGA--------------------------------------------
NOVEL KEEMPAT


--------------------------------------------
NOVEL KELIMA--------------------------------------------
NOVEL KEENAM 

,

Free Page Rank Tool My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free free search engine submission BLOGGER INDONESIA

.


get this