Ahad, 10 April 2011

IKHTIAR TERAKHIR UNTUK PESAKIT KANSER..SILA SEBARKAN!


Jangan berputus asa dan putus harapan untuk hidup sekiranya disahkan oleh pakar perubatan bahawa anda mengidap kanser payudara atau apa-apa penyakit berkenaan kanser kerana ada penyakit ada penawarnya. Berita baik untuk pesakit kanser yang kronik pada peringkat 3 dan 4. Selalunya bila disahkan oleh pakar perubatan pada tahap ini. Sudah dianggap terlambat untuk diubati lagi. Pesakit hanya akan diberitahu oleh doktor berapa lama jangka hayat pesakit itu boleh hidup sahaja.  

Sila sebarkan kepada ahli keluarga atau kawan-kawan tentang pokok Belalai Gajah ini. InsyaAllah ada yang sembuh dari pemakanannya. Tengok laporan tentang penyembuhan penyakit kanser ini dan cara untuk makan daunnya. 

Sehat dan sakit seseorang itu adalah ketentuan ilahi. Hanya Allah yang dapat menyembuhkan seeorang itu jika hambaNya berusaha untuk mencari penawarnya yang dianugerahkan kepada kita diatas muka bumi ini. Pokok ini hanya sebab musabab untuk menyembuh penyakit sahaja. 

Sekian . Wasallam




Sabah Snake Grass

Good News!!!
Recently, I met a man who had Lymphatic Cancer - Stage 4 with 123 lymph nodes affected. His cancer started in March 2008. 

Affected parts: 1st: Right lung, 2nd: Left lung, 3rd: Groin, 4th: Eye and 5th Mouth
After 9 chemo therapies he stopped the treatment on 10/11/2008 because 5 specialists said he can only survive for 3 months. Today, after more than 2 years, he has recovered and is still living. Thanks to the Sabah Snake Grass (Clinacanthus) which he planted outside his house.

He blended the leaves with green apple (minus skin and seeds) and drank them after breakfast everyday.

After 3 days, 6 tumours disappeared.
After 13 days, he went for a blood test.The oncologist said that he was 96% cured. 
So far more than 200 people who had taken the herbs showed improvement. 


Case 1) Man - age 54 


Lung Cancer: 3rd stage. 
Chemothrapy 6 times 
Tumour before taking Sabah Snake Grass 29mm, 44mm, 76mm
Tumour two weeks after taking Sabah Snake Grass 
reduced to 20mm, 27mm, 67mm respectively

Case 2) Woman
Uterus cancer – tumour size 6cm 
Scheduled for surgery. After taking SSG, reduced to 3.5cm. 
Doctor said no need to operate 
Continue taking the SSG, the tumour disappeared.

Case 3) Man
Prostate Cancer
After taking SSG for 11 days, the tumour disappeared.

Case 4) Woman from KL
Breast and Lung Cancer
Both breasts removed - 4 stage. Very weak, cannot eat, on drip and lying in hospital.
Family member poured SSG juice into her mouth through tube.
After a few days, could eat and was discharged.
28 days later was all tumours disappeared.

Case 5) Woman from Taiping 
Breast Cancer
After taking SSG for 3 days, the wound dried up.

Case 6) Leukemia Patients 
So far 4 cases have been cured after drinking SSG juice. 
They also drank juice from 3 leaves of Guo Sai Por 
(Ti Tham Tou) once per week. 

Case 7) Dialysis Patients
After taking SSG for 10 days, stopped going for dialysis treatment.

Case 8) Patients with High Cholesterol, High Blood, High Uric Acid and Diabetes
After taking SSG, the conditions improved.

Number of leaves used for treatment for Cancer: 
Stage 1 : 30 leaves everyday
Stage 2 : 50 leaves everyday
Stage 3 : 100 leaves everyday
Stage 4 : 150 – 200 leaves everyday
When the patients get better, reduce the number of leaves.

Direction for juicing SSG 
a) Pour half cup of clean water in a blender
b) Add 1 or 2 ice cubes to prevent heating during blending
c) Add 1 quarter of lemon or half a lime juice (provide Vitamin C and prevent oxidization ) 
d) Wash the required fresh SSG leaves and put them into the blender
e) Peel a green apple and remove the core/seeds
f ) Cut the apple into 8 pieces
g) Put in the pieces of apple 
h) Blend and drink immediately or within 5 minutes. (consume daily)
I ) If your body is "cooling" add a few slices of ginger or drink warming herbs

I stay in Bandar Kinrara, Puchong, Selangor, Malaysia. If you have problem getting the SSG, email or sms me. I can get them from Seremban. You only need to pay for my transportation from KL to Seremban and back, cost of the plants and postage if necessary. I need your name, address, h/p no. and the patient's condition and type of cancer. (No tel penanam pokok ini belum diperolehi lagi. Boleh rujuk pokok ini dengan jabatan pertanian yang berdekatan tentang pokok ini).

Food to avoid : Sugar and products made with sugar, honey, kembong fish, ray fish, 7 angled-fish, chicken meat, duck meat, yam, glutenous rice, margarine, durians, bird nest, ginseng and other rejuvenating herbs.

Besides SSG, papaya, apricot seeds, lemon grass and many types of fresh raw vegetable and fruit juices can also be used for treating cancer. 

I believe all chronic diseases can be cured with the combination of detoxification, maintaing blood Ph 7.35-7.4, increasing body oxygen, eating natural nutrients and herbs, a healthy lifestyle and good eating habits.There are quite a number of patients with cancer and other chronic diseases recovering and got cured based on my coaching above and natural treatments.

So if you are having any chronic diseases and need coaching and alternative treatments, please contact me.

For more information on health, health talk, coaching and natural treatments, please read my postings. 


Gambar semasa mengidap kanser 


Pesakit ini sembuh dengan rawatan dan pemakanan Pokok Belalai Gajah

Ladang yang ditanan dengan pokok  Belalai Gajah..


Maklumat Terkini:

Pokok Belalai Gajah (SSG) boleh didapati di lokasi ini.

Pusat Pertanian Pantai Baru is selling this plant. It located at Jalan Pantai Batu 7, 71700 Pantai , Seremban, Negeri Sembilan Malaysia.

Sekian Wasallam.

Ditulis Oleh : Captain Hari: 8:23 PG Kategori:

Comments
21 Comments

21 ulasan anda:

  1. terima kasih untuk info ni.. cacing share kat FB...

    BalasPadam
  2. salam cacing,

    Tq...share dan sebarkan...

    BalasPadam
  3. minta izin copy artikel ni ya...sangat berguna untuk pengetahuan umum

    BalasPadam
  4. salam captain...
    ada seorang rakan minta no tel captain (yg boleh tlg dptkan daun2 ni.. )
    tq

    mazlina

    BalasPadam
  5. di mana nak dapatkan pokok belalai gajah ini? sila hubungi saya di talian hp 012-6279102. rony safiuddin dari klang. terima kasih.

    bolehkah pokok ini didapati di lembah klang, klang atau kuala lumpur?

    BalasPadam
  6. @mazlina hassan salam... insyaAllah capt pun nak cuba dptkan sbb anak sendiri mengalami penyakit ini.. nak cuba dptkan dari UPM. Cina ini sdg berusaha juga...

    BalasPadam
  7. @Anonymous insyallah..bila dpt nanti capt akan beritahu juga..samax kita berusaha utk org yg tersayang.

    BalasPadam
  8. salam capt, macam mana hendak dapatkan pokok ini.....nanti contact saya ya...019-2037222

    tk

    BalasPadam
  9. salam capt, macam mana dengan pencarian daun ini? minta up date disini, untuk ref kekawan semalaya
    tk

    BalasPadam
  10. my name is michael tiong, i need the mentioned grass for my mum colon cancer stage 3, please call me 012 387 8175. i m staying at puncak jalil. Please call me asap thank you.

    BalasPadam
  11. Encik ,


    I need this for my SIL dia tgh suffer brain cancer stage 4 . Please call me asap and we'll arrange to meet up utk dapat kan daun belalai gajah nih ...

    MOon - 013 3995 265

    http://miera301.blogspot.com/2011/07/update-norma.html

    BalasPadam
  12. Sesiapa yang ingin mendapatkn daun belalai gajah,bolehla pergi ke taman herba kepunyaan uncle Yik atau layari blog beliau sprti yg tertera d sini http://healthiswealthwithherbs.blogspot.com/
    Saya baru je pergi semalam,alhamdulillah,dgn berpndukan alamat dn direction yg trdpt dlm blog uncle tu,telah memudahkn lg utk saya sampai ke sana dgn lbh cepat..saya dptkn daun belalai gajah trsbut utk kakak ipar saya..yg skg mngidap breast cancer stage 1..

    BalasPadam
  13. Sesiapa yg inginkan no hp uncle Yit bolehla rujuk di sini

    http://kongsibersamanora.blogspot.com/2011/05/ladang-daun-belalai-gajah-ada-di.html

    Semoga ianya dapat membantu pesakit yang mmg memerlukan daun herba ini..

    BalasPadam
  14. @Sue BCH terima kasih..semuga maklumat ini memberi harapan kepada mereka yg sedang desperate utk mendapatkannya...

    Jazakallahu khairan.

    BalasPadam
  15. salam kepada semua,
    kepada semua yang ingin mendapatkan daun SSG ini, sila ke Taman Bukit Mas, Taiping. Uncle Lau ( gambar diatas) sedia membantu... saya baru saja pergi dapatkan daun itu dengan beliau.... Terima kasih

    BalasPadam
  16. SALAM UD,

    TERIMA KASIH ATAS MAKLUMAT INI..

    WSLM

    BalasPadam

NOVEL-NOVEL ANA SOFIYA

cintamu cintaku satu


Novel TMKH telah mendapat pengiktirafan 4 bintang dari Editor Berita Harian 2010. Cetakan yang ke-7. Anda juga boleh melayari LINK INI untuk membaca bab-bab 1 -15



cintamu cintaku satu

ccs 1, ccs 2, ccs 2-samb, ccs 3, ccs 4, ccs 5














get this

.


get this

,

Free Page Rank Tool My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free free search engine submission BLOGGER INDONESIA