Ahad, 24 April 2011

DOA HILANGKAN SAKIT GIGI.


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Doa ini baik bagi menghilangkan sakit gigi, gigi berlubang. Kadang-kadang gigi yang elok pun sakit kerana saraf gigi terganggu oleh minuman sejuk, badan terlampau panas dsbgnya. Dengan mengamalkan dan membaca doa ini  dengan kahfiat ayat dari Surah Al Mulk, Ayat 23.

Caranya:

Bila sakit gigi berdenyut, pegang bahagian yang sakit dan baca doa ini tiga (3) kali. Atau ambil air kosong masuk sedikit garam, baca doa ini sebanyak tiga (3) kali. Sebelum itu salawat dahulu  tiga kali (3) dan kumur sehingga hilang sakit. InsyaAllah sakit akan hilang dengan izin-Nya.
Maksudnya:

Katakanlah (wahai Muhammad): "Allah yang menciptakan kamu (dari tiada kepada ada), dan mengadakan bagi kamu pendengaran dan penglihatan serta hati (untuk kamu bersyukur, tetapi) amatlah sedikit kamu bersyukur".

Sekian, Wasallam. 

Ditulis Oleh : Captain Hari: 10:10 PG Kategori:

0 ulasan anda:

Catat Ulasan

NOVEL ANA SOFIYA

NOVEL PERTAMA

cintamu cintaku satu

Novel TMKH telah mendapat pengiktirafan 4 bintang dari Editor Berita Harian 2010. Cetakan yang ke-7. Anda juga boleh melayari LINK INI untuk membaca bab-bab 1 -15
--------------------------------------------
NOVEL KEDUA

cintamu cintaku satu

ccs 1, ccs 2, ccs 2-samb, ccs 3, ccs 4, ccs 5

--------------------------------------------
NOVEL KETIGA--------------------------------------------
NOVEL KEEMPAT


--------------------------------------------
NOVEL KELIMA--------------------------------------------
NOVEL KEENAM 

,

Free Page Rank Tool My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free free search engine submission BLOGGER INDONESIA

.


get this