Isnin, 21 Jun 2010

PENAFIAN

PERHATIAN BUAT PELAWAT KE BLOG INI

Blog ini merupakan blog peribadi admin yang memaparkan pelbagai topik. Semua isi kandungan dan tulisan yang terkandung dalam blog ini adalah hasil karya admin dan termasuk juga dari entri-entri blog lain yang di "copy & paste"

Setiap artikel ada juga diletakkan rujuk dan ada juga yang tidak diletakkan rujuk. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan dan juga artikel untuk dikongsikan sila email ke resepirahsiaku@yahoo.com. 

Dalam menyebarkan dakwah Islam tiada ada istilah "plagiarism". Semua ayat-ayat suci Al-Quran adalah milik Allah SWT yang punya. Anda berhak untuk ambil dan  digalakkan untuk "share" semua artikel yang terdapat dalam blog ini. 

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini sangat bermanfaat, maka salin dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang lain. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

Jazakallahu khairan.

Ditulis Oleh : Captain Hari: 9:35 PG Kategori:

0 ulasan anda:

Catat Ulasan

NOVEL ANA SOFIYA

NOVEL PERTAMA

cintamu cintaku satu

Novel TMKH telah mendapat pengiktirafan 4 bintang dari Editor Berita Harian 2010. Cetakan yang ke-7. Anda juga boleh melayari LINK INI untuk membaca bab-bab 1 -15
--------------------------------------------
NOVEL KEDUA

cintamu cintaku satu

ccs 1, ccs 2, ccs 2-samb, ccs 3, ccs 4, ccs 5

--------------------------------------------
NOVEL KETIGA--------------------------------------------
NOVEL KEEMPAT


--------------------------------------------
NOVEL KELIMA--------------------------------------------
NOVEL KEENAM 

,

Free Page Rank Tool My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free free search engine submission BLOGGER INDONESIA

.


get this