Jumaat, 14 Ogos 2009

BACAAN AL-QURAN 30 JUZ OLEH SHEIKH MISHARY RASHID ALAFASY




















Ditulis Oleh : Captain Hari: 12:33 PG Kategori:

Comments
64 Comments

64 ulasan anda:

  1. mcmana nk download?

    BalasPadam
  2. @Anonymous yg boleh download hanya Furqan Digital... Jika nak yg ni..bagi email nnt capt emailkan html yg ini...

    BalasPadam
  3. salam..blh x email kan saya al-quran digital ni dkt saya..tq

    miszkinder_91@yahoo.com

    BalasPadam
  4. salam..blh x emailkan saya al-quran digital tu dkt saya...


    miszkinder_91@yahoo.com

    BalasPadam
  5. @Princess Exora saya dah email kedua-duanya.

    > Furqan Diqital
    > Bacaan 30 Juzuk sheikh Mishary

    Jazakallah khairan.

    BalasPadam
  6. bole tlg email html kt email sy jugak..
    akumaryamqistina@gmail.com

    BalasPadam
  7. assalamualaikum..boleh tak send kat email saya ...digital quran?.....mazliyanimasroh@gmail.com

    BalasPadam
  8. Captain saya pun nk jgk..TQ
    juney_7876@yahoo.com

    BalasPadam
  9. Captain saya pun nk jgk..TQ
    juney_7876@yahoo.com

    BalasPadam
  10. askm.. dah lama saya cari.. kalu tak keberatan boleh tak foward kat saya pulak
    azy_zizy@yahoo.com

    BalasPadam
  11. assalamualaikum,
    Boleh saya dapatkan nya juga?
    email: mujahidah8681@gmail.com

    BalasPadam
  12. assalamualaikum,
    boleh tolong send kat emel saya juga
    aida_gg91@yahoo.com
    TQ

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum,
    minta tolong send di email saya
    nolly_nliza@yahoo.com

    BalasPadam
  14. salam,
    Harap boleh email ke email saya jugak..sandra@juniasia.org
    -anna-

    BalasPadam
  15. Salam captain..nak minta share kat blog ek..:)
    bacaan imam sangat2 merdu..

    BalasPadam
  16. @Whitey Mommy Ambillah html surahnya dan paste..boleh dengar sambil baca.

    wslm.

    BalasPadam
  17. assalamualaikum..boleh emailkan saya jugak nohazuma@yahoo.com

    BalasPadam
  18. asslamualaikum..dah lama ayah sy cri bacaan sheikh ni..sy jga trtrik dgn bacaannya..boleh tolong emailkan kpd sy nila_alin93@yahoo.com

    BalasPadam
  19. assalamualaikum tuan

    tolong e-mailkan (azisufi@yahoo.co.uk) kpd saya bacaan sheikh ni saya suka mendengarnya.
    thank u.

    BalasPadam
  20. salam boleh tak email kan pada saya ,,,
    yazidyaakub@yahoo.com
    terima kasih

    BalasPadam
  21. salam , boleh tolong email kat saya
    zhad07@yahoo.com.my

    BalasPadam
  22. assalamualaikum tuan

    tolong e-mailkan (zhad07@yahoo.com.my) kpd saya bacaan sheikh ni saya suka mendengarnya.
    thank u.

    BalasPadam
  23. assalamualaikum tuan

    Boleh emailkan pd saya... Tq
    anirama2266@yahoo.com
    oga Allah sentiasa merahmati dan akan segala kebajikan yg tuan lakukan

    BalasPadam
  24. salam boleh tak email kan pada saya
    anirama2266@yahoo.com
    terima kasih

    BalasPadam
  25. emailkan saya juga ...macamana nak dowload bacaan alquran 30 juzuk ni...

    BalasPadam
  26. @Tanpa Namasalam,

    Bagi email kamu...nnt captain hantar..

    wslm.

    BalasPadam
  27. salam..
    sangat menarik..boleh tak email kan pada saya
    iraiqamir@yahoo.com
    terima kasih.

    BalasPadam
  28. salam..boleh tolong email kn pd saya..
    eira_kittygurlz@yahoo.com
    thanks

    BalasPadam
  29. salam.boleh hantar ke email saya juga. anneya_nia@yahoo.com. tq

    BalasPadam
  30. salam boleh email kepada saya juga.anneya_nia@yahoo.com. tq

    BalasPadam
  31. salam..boleh tolong emailkan kepada saya.anneya_nia@yahoo.com.tq

    BalasPadam
  32. salam.email kepada saya jua.
    anneya_nia@yahoo.com
    tq

    BalasPadam
  33. salam. boleh email kepada saya juga.
    anneya_nia@yahoo.com tq

    BalasPadam
  34. mohammad sabir muhamadinAhad, Disember 25, 2011 2:48:00 PTG

    Assalamua'laikum tuan... boleh copy ke cd ke ni tuan, untuk dengar di kereta... kalau ye... mohon jasa baik tuan kirimkan ke email saya... mohammadsabir68@gmail.com T
    Q tuan

    BalasPadam
  35. assalamualaikum, boleh emailkan kepada saya....beblah11@yahoo.com.. terima kasih.

    BalasPadam
  36. mohammad sabir muhamadin Salam,

    Saiz failnya besar tidak dapat email...buka fail dan download ke CD. MP3 Surah 1-114 akan dimasukkan tiap-tiap hari di blog.

    Itu setakat yang captain boleh bantu.

    wslm

    BalasPadam
  37. Alhamdulillah, saya seronok sangat dengan bacaan Sheikh Al Misyary, setiap hari saya lawat laman web captain dan mendengar suara merdu sheikh, tenang hati dengar bacaannya. TQ.

    BalasPadam
  38. Tanpa Nama Salam, terima kasih kerana sudi dtg blog ini. Dengan mendengar bacaan atau membaca akan mendapat pahala dari-Nya serta mendapat hidayat-Nya.

    Semuga kamu dirahmati-Nya selalu.

    wslm.

    BalasPadam
  39. ustaz,
    boleh tlg emailkan link tuk download.
    terima kasih.
    email : mdjohari91@yahoo.com

    BalasPadam
  40. Salam ustaz. boleh tolong kongsi link utk download ke email dae8191@yahoo.com

    BalasPadam
  41. Tanpa Nama Belum boleh download lagi MP3 surahx tsb...nnt siap captain bagi link downloadnya...

    Jika ada blog, boleh copy dan paste html berikut.

    wslm.

    BalasPadam
  42. assalamualaikum captain.mohon diemailkan link downloadnya ye.bila2 captain free nanti.syukran jazilan.

    BalasPadam
  43. PencontengAman InsyaAllah bila siap nanti captain emailkan kpd yg tinggal email...boleh muat dalm tel..

    BalasPadam
  44. emailkan saya juga ...macamana nak dowload bacaan alquran 30 juzuk ni... tolong email kat sy hazudin_aj@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam,

      Nak download bacaannya, komputer anda mesti ada IDM..Internet download Manager..Download surahx satu per satu..

      wslm.

      Padam
  45. dh lama cari bacaan al quran ni. tlg email kat sy suka_makan@hotmail.com. terima kasih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. copy html di N3 blog ini ada kat bawahnya.

      Padam
  46. terimakasih sebelumnya tuan/puan,send ke mel yusroahmad93@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh copy html di bawah tsb...di N3 ini..

      Padam
  47. saya nk yg ni.. nk letak blog syaa.. nk html die.. fatin_c59@yahoo.com.my

    BalasPadam
  48. Terima kasih Akhi atas perkongsian ini. Jazakallah Khairan. :D


    Blog Al Quran

    BalasPadam

NOVEL-NOVEL ANA SOFIYA

cintamu cintaku satu


Novel TMKH telah mendapat pengiktirafan 4 bintang dari Editor Berita Harian 2010. Cetakan yang ke-7. Anda juga boleh melayari LINK INI untuk membaca bab-bab 1 -15



cintamu cintaku satu

ccs 1, ccs 2, ccs 2-samb, ccs 3, ccs 4, ccs 5














get this

.


get this

,

Free Page Rank Tool My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free free search engine submission BLOGGER INDONESIA